Meer resultaten voor massage cursus

 
massage cursus
Kopos Betaalbare massage cursussen in Huizen en Utrecht.
Je vindt Kopos in Huizen voor de weekend massage cursussen, en in Utrecht voor de privé massage cursussen en massage behandelingen. Nu bij voltooiing volledige massage cursus 10% korting op massagetafel of massagestoel van mp-s of massagetafel-wellness. In twee dagen leer je een perfecte Ontspanningsmassage geven, gericht op rust en welzijn Je leert alle basistechnieken, vanuit de Klassieke Massage, die voor een professionele ontspanningsmassage nodig zijn. 190 per persoon. In een weekend leer je een Klassieke Massage geven. Je leert vooral om steviger te masseren met knedingen. Dit zijn zeer effectieve handgrepen en technieken om spieren los te krijgen, en klachten te verhelpen en voorkomen. 190 per persoon. Bij Stoelmassage behandel je de cliënt door de kleding heen op een speciale massagestoel. De behandeling is kort, werkt zeer effectief ter preventie van stress en RSI.en, past helemaal bij de hectische, moderne samenleving. 190 per persoon. Meerdere cursussen tegen een sterk gereduceerd tarief. bekijk de voordeelpakketten. ProVo Professionele Voordeel Pakket. Een gedegen opleiding tegen een fractie van de kosten!
massage cursus - sales cursus Sellingnet verkooptrainingen.
Een Proeve van Bekwaamheid PvB kan op 4 niveaus worden afgenomen: Service Skills en Sales Skills A t/m C. Een PvB is een afsluitend mini assessment na een leertraject, waarmee kan worden vastgesteld of de medewerker de beroepscompetenties in voldoende mate beheerst en geïntegreerd weet toe te passen.
massage cursus - u geeft een.
Klik hierboven op de" g 1" knop maak eventueel een gratis Google account aan. start de test. fotografie workshops cursusreizen. Bij het inloggen verkrijgt u toegang tot specifiek voor u bedoelde paginas. Wanneer u op uitloggen klikt is toegang weer afgeschermd.
massage cursus - De training Certified Information Security Manager duurt 3 dagen.
Het CISM examen is een multiple choice examen waarbij u in 4 uur 200 vragen dient te beantwoorden. De kosten voor het CISM examen worden door ISACA vastgesteld. U dient zelf in te schrijven voor het CISM examen. Inschrijfformulieren voor het examen kunt u downloaden via www.isaca.org. Indien u slaagt voor het CISM-examen dan krijgt u de titel Certified Information Security Manager. Deze titel is drie jaar geldig. Om uw CISM titel te mogen blijven voeren, moet u kunnen aantonen op jaarbasis voldoende uren te hebben besteed aan uw professionele ontwikkeling op het gebied van informatiebeveiliging. ISACA beoordeelt uw inspanningen en kent hieraan PE-punten toe. Docenten en locaties. De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd. Advies en detachering. Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspaginas.
Healing Massage cursus Inner Stillness.
Healing Massage cursus inclusief een verblijf met sauna in Huize Hölterhof. Inclusief 1 hotelovernachting bij Huize Hölterhof Sauna Wellness Hotel Bistro Restaurant voor 2 personen. Meer info http//www.holterhof.nl/.: Inclusief 1 x ontbijt 1 x lunch voor deelnemers aan de Healing Massage cursus. Klik hier voor meer info
cursus C
Alkmaar Deals Massage cursus van 25, uur in Heerhugowaard!
Wil je graag leren een ontspanningsmassage te geven maar niet een jaar lange cursus doen? Dan is deze Alkmaar Deal wat voor jou. In 1, 3 of 5 dagen leer je de technieken zodat je een goede en veilige ontspanningsmassage kan geven. Massage Heerhugowaard maakt je bekend met de veiligheidsregels. Klik hier
presentatie cursus
Cursus Archieven Sepia Opleidingen.
Cursus Ontspanningsmassage vervolg. Heb je de smaak van het masseren te pakken en heb je de basiscursus gevolgd dan kan je verder gaan. Cursus Ontspanningsmassage basis. De basiscursus is geschikt voor iedereen die het leuk vindt om een massage te kunnen geven. Klik hier
traditionele thaise massage
SOW opleidingen Professionele massageopleidingen Gelderland.
Wat bieden wij: 1-daagse massage workshop, 2 daagse cursus stoelmassage Introductie cursus voetreflexmassage 1 jarige opleiding voetreflexmassage 2-daagse cursus elastisch tapen 4 avonden cursus voetreflex 8 avonden cursus klassieke ontspanningsmassage Jaar opleiding cursus sportmassage. Cursus sportzorgmasseur Hoe bieden we dit aan: d.m.v.
tankpas
2 daagse cursus Ingrid Smith.
In deze 2 daagse cursus leer je diverse massagehandgrepen uit verschillende massagetradities zoals de hawaiiaanse lomi lomi massage, de balinese massage, de ritmische massage en de chantala massage. Er zal gemasseerd worden met de handen, de onderarmen, de ellebogen en de knokkels van de hand.
kassasysteem
Massage opleidingen WellnessInstituut Thermen Holiday.
Selecteer een aantal. Volg een workshop, cursus of opleiding. Massage Opleidingen bij het WellnessInstituut. Heb je altijd al willen leren masseren? Ben je al masseur en wil je een opfriscursus of bijvoorbeeld bijgeschoold worden? Of wil je eindelijk eens saunameester worden?
douchecabines
Lomi Lomi massage basis cursus WellnessInstituut.
Lomi Lomi Massage. WellnessInstituut Cursus Lomi Lomi Massage. Basis cursus Lomi Lomi Massage. Wat is Lomi Lomi Massage? De Lomi Lomi massage vindt haar oorsprong in Hawaii en is een rustige ritmische massage, die gericht is op ontspanning en genezing.
Cursus SEO
Massagecursus met Rebalancingtechnieken. Massagecursus met Rebalancingtechnieken Marea.
Na een massage voel je je vrijer, lichter en weer een beetje nieuw. De cursus is zowel bedoeld voor beginners als voor mensen die al massage-ervaring hebben. Ook is ze geschikt voor mensen die massage toepassen bij het uitoefenen van hun beroep zoals bijvoorbeeld lichaamsgerichte therapeuten, schoonheidsspecialisten en sportmasseurs.
code 95 cursus
Home LeerMassageGeven.nl.
Massage cursussen voor iedereen! Massage cursus op vakantie in Turkije. Cursus Hotstone Massage. Valentijn Massage Cursus. Cursus Lomi Lomi Massage. Valentijn Massage Cursus. Massage cursussen voor iedereen! Welkom op onze website. Wil je in korte tijd leren masseren en dit ook kunnen toepassen?
cursus elektriciteit online

Contacteer ons