Zoeken naar cursus massage

 
cursus massage
cursus massage - Het is een privé massage cursus voor 2 personen.
In twee dagen leer je een perfecte Ontspanningsmassage geven, gericht op rust en welzijn Je leert alle basistechnieken, vanuit de Klassieke Massage, die voor een professionele ontspanningsmassage nodig zijn. 190 per persoon. In een weekend leer je een Klassieke Massage geven. Je leert vooral om steviger te masseren met knedingen. Dit zijn zeer effectieve handgrepen en technieken om spieren los te krijgen, en klachten te verhelpen en voorkomen. 190 per persoon. Bij Stoelmassage behandel je de cliënt door de kleding heen op een speciale massagestoel.
cursus massage - sales cursus Sellingnet verkooptrainingen.
Een Proeve van Bekwaamheid PvB kan op 4 niveaus worden afgenomen: Service Skills en Sales Skills A t/m C. Een PvB is een afsluitend mini assessment na een leertraject, waarmee kan worden vastgesteld of de medewerker de beroepscompetenties in voldoende mate beheerst en geïntegreerd weet toe te passen.
cursus massage - Fotografie cursus / workshop.
Er is een goede balans tussen theorie en praktijk zodat u luisterend en al doende leert. De benodige fotoapparatuur. Voor deze fotografie cursus heeft u minimaal een digitale fotocamera nodig waarbij het mogelijk is sluitertijd en diafragma handmatig te bedienen.
Home LOTUS Massageschool.
Cursus Voetreflex Massage. Cursus Hand Massage. Cursus Hand en Voet Massage. Opleiding Docent Kindermassage. Cursus Ayurvedische Massage. Cursus Indiase Hoofdmassage tafel. Cursus Indiase Hoofdmassage stoel. Cursus Indiase Facelift Massage. Cursus Hoofdpijn Massage. Cursus Rugpijn Massage. Cursus Nek en Schouder Massage. Klik hier voor meer info
cursus C
Basiscursus intuïtieve massage Sabaaydi Massage Opleidingen.
Cursus Aroma herbal oil massage 6 en 7 april 2019. Cursus Deep tissue massage 31 maart en 1 april 2019VOL, inschrijven voor wachtlijst is mogelijk. Cursus Deep Tissue massage 3 en 4 april 2019 VOL, inschrijven voor wachtlijst is mogelijk. Klik hier
presentatie cursus
Wellness massage cursus VVV Lelystad.
Wellness massage cursus. Kom met zn tweeën een massagecursus doen van een twee of 3 dagen. Precies zoals jullie het willen, omdat het een cursus is voor jullie tweeën, maatwerk dus. Het gaat om holistische massage lelystad specialiteit, accent op heel je lichaam, met lange strijkingen.
thaise massage groningen
Massage Opleidingen Lian Bart.
Wij volgen de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG 2018. Cursus Buikmassage woensdag 27 maart a.s. Cursus Hotstone Massage vrijdag 29 maart 2019. Cursus Gezicht en Hoofdmassage 17 april 2019. Fullbody Wellness Massage. Gezicht en hoofdmassage. Honing Bindweefsel Massage.
tankpas
Erkende Massage Massage cursus Cursus Cursus Den masseren Haag Massagecursus Massagecursus Den voor Haag. stellen.
Redenen om niet te masseren contra-indicaties. Tips om optimaal te genieten van een massage. Massage cursus voor beginners basiscursus. Het actuele overzicht van massage cursussen en workshops. Integratieve Massage De OMB Academie. De masseur Robin van Wees. Massage Opleiding Den Haag.
velux
Silverlinde 2 daagse cursus: Massage voor honden.
De ontspannende werking van massage helpt bij angst of spanning en verbetert de band tussen hond en baas. Tevens vergroot massage door bewuste aanraking het lichaamsbewustzijn, wat zorgt voor meer zelfvertrouwen en trefzekerder bewegen. In deze 2-daagse cursus leer je hoe je een goede basismassage geeft aan je eigen hond.
Return on investment
Sportmassage paard I Introductie Aeres Training Centre Barneveld.
Voor meer informatie kun je terecht op de website van de VPSN. In deze cursus Sportmassage paard leer je hoe een paard aanvoelt en waar je kunt masseren, hoe en op welk moment. Ook spierpijn voorkomen en afwijkingen constateren staan op het programma. Voorop staat echter dat massage een weldaad is voor jouw paard, en het de band met elkaar versterkt.
Cursus SEO
Cursus Massage Laudius Thuisstudies.
Door het geven van een ontspannende massage kun jij straks ook voor zulke momenten zorgen. Met de erkende cursus massage leer je hoe je mensen weer laat ontspannen, en hoe je stressklachten en spierspanning kunt verlichten. Wat kun je met deze cursus Massage?
seo cursus
Karen van der Velde cursussen workshops massages health Massages.
4de les: Nek schouder massage. 5de les: Hoofd en borstkas massage. 6de Les: Buik en armen en handen massage. 7de les: Chakra massage. 8ste les: Hele lichaam massage. Meenemen naar de cursus: 1 hoeslaken en 2 grote en 2 kleine handdoeken.
code 95 cursus

Contacteer ons