Resultaten voor cursus lassen

 
cursus lassen
Leren lassen van de Lasleraar, de beste Lasleraar van het Noorden!
Altijd al zelf willen leren lassen? De techniek wordt al decennia overgedragen van bankwerker op bankwerker, baas op werknemer en meester op leerling. De Lasleraar geeft cursussen in verschillende lastechnieken, van een hobby matige cursus tot cursussen in specifieke lasprocessen voor het bedrijfsleven.
SEO
TIG lassen: de praktijk Cursus lassen Remo West-Twente.
Na overleg kunnen wij de cursus op maat en naar uw wensen verzorgen. De cursus kan individueel en in groepsverband gegeven worden. De duur van de cursus is afhankelijk van de vooropleiding van de cursist en het gewenste eindniveau dat de cursist wil behalen.
vpn
Cursus Lassen TIG 1 ROC van Amsterdam.
Cursus Lassen TIG 1. Cursus Lassen TIG 1. Deze cursus is bedoeld voor medewerkers die laswerkzaamheden verrichten en die willen leren TIG-lassen. In deze cursus leer je hoe je kunt booglassen met niet-afsmeltende elektrode in inert beschermgas op niveau 1 NIL/SOM.
tankpas
Cursus Lassen MAG RVS niveau 1? Vakopleiding Techniek Cuijk.
kwaliteitseisen naleven volgens de geldende normen. toepassen van veiligheidsvoorschriften voor, tijdens en na het lassen. De kosten voor deze avondopleiding bedragen 4.050-.Een, deelnemend bedrijf van Vakopleiding Techniek kan tegen inlevering van een opleidingsvoucher een korting ontvangen van 300, op deze cursus.
schrobmachine
29 Lascursussen en Opleidingen tot Lasser in Rotterdam bij Springest vergelijken.
4 vragen over Lassen. Ik zoek een cursus mig/mag lassen Gesteld door Twan de Groot. Ik wil de basiselementen van TIG lassen leren Gesteld door Lucas Hoekman. Ik wil graag leren fusielassen als monteur glasvezel Gesteld door Vincent van der Meer.
wikkelfolie
Leren lassen.
Iedereen kan deelnemen aan de cursus u heeft geen speciale voorkennis nodig. Wat leer je op de cursus? Op de cursus wordt de theoretische en de praktische basis van lassen behandeld. Je leert op de cursus twee metalen met elkaar te verbinden op basis van verschillende lastechnieken. Hoe kan ik het geleerde toepassen in de praktijk? Lassen is handig voor reparaties aan bijvoorbeeld de auto of de boot. Voor het maken van hekwerken trappen etc. Waar is de cursus? De cursus wordt gegeven op de werkplaats in de winkel van Ijzerwarenhandel van Rossum www.ijzerhandel.nl. Wanneer is de cursus? De cursus vindt plaats bij voldoende inschrijvingen. Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn wordt dit op de website bekendgemaakt.
social return
Avondopleiding lassen Cursus Techniek College Rotterdam Albeda / Zadkine mbo opleidingen.
Cursus BMBE Lassen BMBE niveau 1 NIL: 20 avonden BMBE niveau 2 NIL: 30 avonden BMBE niveau 3 NIL: 30 avonden BMBE niveau 4 NIL plaat: 30 avonden BMBE niveau 4 NIL plaat/pijp: 30 avonden. Cursus MIG/MAG Lassen MIG/MAG niveau 1 NIL: 20 avonden MIG/MAG niveau 2 NIL: 30 avonden MIG/MAG niveau 3 NIL: 30 avonden MIG/MAG niveau 4 NIL plaat: 30 avonden MIG/MAG niveau 4 NIL plaat/pijp: 30 avonden.
goochelaar
Lassen cursussen v.a. 50, Goedkoopste Grootste Aanbod.
Workshop lassen MIG en elektrode Workshop lassen MIG en elektrode. Datum in overleg. Cursus MIG Lassen Cursus MIG Lassen. Rotterdam 1 andere locatie. Datum in overleg. Basis Lascursus voor de hobbyist of beginner Basis Lascursus voor de hobbyist of beginner.
goocheltrucs
Cursus lassen voor iedereen Lerenlassen.nl.
Iedereen kan leren lassen. Iedere cursist heeft zijn eigen werkplek en lasapparaat. Leren met state-of-the-art apparatuur. Na de cursus ben je in staat zelfstandig aan de slag te gaan. Je gaat naar huis met het gevoel dat je echt kunt lassen. Voor meer informatie over onze lascursussen.
pen bedrukken

Contacteer ons