Zoeken naar cursus or

 
cursus or
Cursus OR in de praktijk Icademy.nl.
Onderzoek bij onze cursisten toont aan dat er veel behoefte is om, tegen lage kosten, veel meer over een onderwerp te leren. De Cursus OR in de praktijk en alle andere 260 Icademy trainingen zijn zonder extra kosten te volgen.
BVT opleiding advies.
BVT opleiding advies Zoekwoorden Via Searching. Cursus OR Training Groningen, Utrecht, Amsterdam Maatwerk en Praktijkgericht: Cursus OR Training. MT Kader Trainingen: OR Ondernemingsraad. ZZP of Freelance Vacature voor: opleiding ondernemingsraad. Efficiente opleidingen KIES de NUMMER 1 BVT: Cursussen Groningen, Utrecht, Amsterdam IN-Company Trainingsbureau: opleiding ondernemingsraad OR Training.
cursus OR Pensioenfonds Pensioen Perspectief.
Wat zijn de opties, welke nieuwe mogelijkheden komen er aan en wat is de positie van de OR? Speciaal voor OR leden met een ondernemingspensioenfonds organiseren we deze cursus. Het resultaat: jouw OR komt beslagen ten ijs in de onvermijdelijke discussie over de toekomst van het eigen ondernemingspensioenfonds.
OR Cursus Training Ondernemingsraad OR Opleidingen.
Modulaire OR Cursus. Eén van de or cursussen die op mijn website aangeboden worden is de modulaire or cursus. De modulaire cursus is een cursus waarbij je zelf kunt kiezen uit verschillende modules. Het is net geen maatwerkcursus, omdat ik geen bedrijfsgegevens in de modules kan verwerken.
Cursus OR praktisch en resultaatgericht basistraining.
Deze cursus OR wordt gegeven op een bijzondere locatie bij u in de buurt, in een bosrijke omgeving of ergens aan de kust. Vanzelfsprekend kan de cursus OR ook bij u in de organisatie worden gegeven. Interesse in een cursus OR?
OR training / cursus OR trainingen voor de ondernemingsraad.
De OR zal zich er sterk voor moeten maken om de gelegenheid te krijgen om zoveel mogelijk relevante OR trainingen te kunnen volgen, zo frequent mogelijk een cursus of training bij te wonen, om aan de opdracht, die staat voor een OR, te kunnen voldoen.
OR-cursus Basiscursus ondernemingsraad WOR RMVO.
U kunt zich via onderstaand formulier direct inschrijven voor deze cursus. Vragen of interesse? Vul het contactformulier in of bel 033 844 72 10. Wij zijn u graag van dienst! Cursusplaats Geen voorkeur. Organisatie Deelnemer 1 Deelnemer 2 optioneel Deelnemer 3 optioneel Vragen of opmerkingen Verzenden. Basiscursus ondernemingsraad OR.
480 Ondernemingsraad OR Trainingen Cursusssen Springest.
3 vragen over Ondernemingsraad OR. Welke training kan ik volgen om leiding te geven aan de Ondernemingsraad OR? Gesteld door Ypie Wijkhuizen 1 reactie. Ik zoek een cursus om te leren mijn OR ervaring over te brengen naar jongere collega's' Gesteld door.
Basiscursus OR betaalbare OR cursus en OR training.
Aan deze OR cursus en OR training doen OR-leden van verschillende organisaties mee, zodat u ervaringen kunt uitwisselen. U leert dan niet alleen van een deskundige trainer, maar ook van collega OR-leden. We bieden u een OR cursus en OR training waar u het volgende leert.:

Contacteer ons