Op zoek naar lak cursus?

 
lak cursus
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Fotocursussen Fotocursussen Leidse Leidse Amateur Amateur Fotografen Fotografen Vereniging. Vereniging.
Gegeven door professionele fotografen uit de Leidse regio. LAK Universiteit Leiden. Beginners en gevorderden door fotografiedocent Harry Otto. Verschillende betaalbare cursussen en workshops, o.a. Natuur, Stad en Architectuur. O.a Beginners, Gevorderden, Fotograferen met je mobiele telefoon en Lightroom. Als je echt intensief aan de slag wilt.: Cursussen, workshops, masterclasses van hoog niveau op alle gebieden van fotografie. Kunstacademie Haarlem Leiden Oegstgeest. Er wordt gewerkt aan de oprichting van een Academie voor Fotografie en Media. Online cursussen en theorie. Ook het internet staat vol met complete cursussen en tutorials, instructiefilmpjes etc. Cursus digitale fotografie.
LAK Cursusbureau Universiteit Leiden.
De cursussen worden georganiseerd voor studenten van de Universiteit Leiden, maar zijn ook toegankelijk voor alle belangstellenden vanaf 16 jaar. Studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden betalen minder cursusgeld dan anderen. Een cursus bij het Leids Academisch Kunstcentrum LAK bestaat uit maximaal 12 wekelijkse lessen.
Creatieve cursussen Universiteit Leiden.
Over het LAK. Bij het LAK kun je deelnemen aan een groot aantal cursussen op het gebied van kunstzinnige vorming onder begeleiding van professionele docenten. Wij bieden cursussen aan in de volgende categorie├źn: toneel en presentatie, dans, beeldende kunst, muziek, fotografie en schrijven.
Workshop schilderen lakken Maakworkshops Praxis.
Je gaat direct aan het werk onder deskundige begeleiding van De Klussenier. Je krijgt uitleg over de diverse soorten lak en kwasten en rollers. Ook leer je hoe je de ondergrond kunt voorbereiden en de lak aanbrengt voor een nog beter resultaat.
Musical Werkplaats interdisciplinaire cursus Universiteit Leiden.
Lukt het niet om online-in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 5272314 5272317. Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. 10 lessen Sessie.

Contacteer ons