Op zoek naar horeca cursus?

 
horeca cursus
Vergelijk 68 Horeca Opleidingen Springest.
Max: 50 1 dag star 10 1 ervaring Opleiderscore: star 97, HOC.nl Horeca Opleidingscentrum heeft een gemiddelde beoordeling van 97, uit 3 ervaringen. Online cursus Basisvaardigheden horeca Kaas. Op At Monday heb je naast deze training ook onbeperkt toegang tot alle 530 andere trainingen, voor slechts 17950, per jaar.
seo agentur
Professioneel Leidinggeven Horeca Academie.
In de training Professioneel Leidinggeven van de Horeca Academie leer je op een praktische manier hoe je jouw team kunt aansturen, zonder de boeman te worden. Professioneel leidinggeven is een mooi vervolg op de leermeestercursus, maar ook als je nog geen leermeester bent, is deze cursus interessant voor jou.
tankpas
SVH Horecaportier Examens. background. Layer 1.
Het SVH Certificaat Horecaportier is 24 maanden geldig, vanaf de datum die op het certificaat vermeld staat. Dit betekent dat je binnen 24 maanden na die datum ook het overige certificaat SVH Horecaportier behaald moet hebben om het SVH Diploma Horecaportier te krijgen.
horloges dames
Cursus Leermeester Horeca Waardeel Opleidingen.
geschikt voor personen met een MBO niveau 4 opleiding. cursusmateriaal wordt vóór de eerste cursusdag toegezonden. Tijdens de 1-daagse cursus Leermeester Horeca bij Waardeel Opleidingen word je in één cursusdag opgeleid tot leermeester. Dit vraagt om meer zelfstudie dan bij de 2-daagse cursus. Het cursusmateriaal wordt vóór de eerste cursusdag toegezonden zodat je je thuis optimaal kunt voorbereiden. Door middel van deze cursus kun je in het bezit komen van een door Kenwerk erkend leermeesterdiploma. 2 lesdagen van 9.30 tot 16.45 uur. iedereen kan zich aanmelden. cursusmateriaal wordt op de eerste cursusdag uitgereikt.
sushi
Horeca Cursus.
Dit jaar komt het barpersoneel van Horeca Uitzendbureau Grote Feesten beter beslagen op het ijs dan ooit. Dat komt omdat de Wit Events ervoor gezorgd heeft dat wij een cursus hebben kunnen volgen met de trainers van Heineken en Bacardi.
stelvoeten
Cursus Basisvaardigheden Horeca Cursussen Sociale Hygiëne.
Deze Horeca Cursus kunt u beschouwen als dé basiscursus voor de Horeca en is een absolute must als u een eigen horecabedrijf heeft of wilt starten. Bovendien is deze cursus een waardevolle bron van informatie voor iedereen die in de gastvrijheidsbranche werkzaam is of wil zijn. Het is een leuke en leerzame cursus; u leert alles over bieren, wijnen, serveren, gastvrijheid en nog veel meer.
goochelaar
Barista cursus voor Peeze klanten Verhoog uw koffiekwaliteit Peeze.
Koffie in de horeca. Latte art cursus. Slow coffee cursus. Koffie op het werk. Peeze koffie in de horeca Barista. Waarom een barista cursus zo belangrijk is. Je wilt als horecaondernemer een onderscheidende horecazaak en jouw klanten blijven verrassen. Om dit te realiseren zijn een aantal zaken van belang.
goochelaar
Trainingen en cursussen Opleidingen Horeca.nl: Alles over leren en werken in de horeca.
Voor het onderwijs. Trainingen en cursussen. Behalve de vmbo, mbo en hbo-horecaopleidingen, kun je ook nog andere vakopleidingen volgen waarmee je verder komt in de horecabranche. Dit kun je ook doen als je al werkt. Veel opleidingen kun je afsluiten met een door de horecabranche erkend SVH-diploma. Steeds meer mensen volgen deze opleidingen, omdat de taal en rekeneisen in het mbo erg hoog liggen. Jongeren die daar moeite mee hebben, kunnen er ook voor kiezen om met een vakdiploma aan de slag te gaan in de horeca. Het bedrijfsleven erkent deze diplomas. Ben je op zoek naar een horecaopleiding of cursus die wordt afgesloten met een branche-erkend examen van SVH?
goochelaar
Cursus Leermeester Horeca met SVH Examen HTCN Horeca.
Hov Horeca Ondernemer Vaardigheden. Cursus Leermeester Horeca met SVH Examen. Met de cursus SVH Leermeester Horeca geef je het vakmanschap door aan nieuwe medewerkers. Als leermeester ben je onmisbaar voor de ontwikkeling van jonge medewerkers in de Horeca. Je deelt je kennis en begeleidt je medewerkers zodat ze zich kunnen ontwikkelen tot vaklieden. De kwaliteit van jou als leermeester is bepalend voor de kwaliteit van de praktijkopleiding. De cursus Leermeester Horeca geeft je de juiste handvatten om je personeel vakkundig op te leiden. Tijdens de lesdagen leer je alle vaardigheden om leerlingen en stagiaires in de Horeca te begeleiden.
tas bedrukken

Contacteer ons