Meer resultaten voor cursus bibliotheek

 
cursus bibliotheek
Cursussen/Workshops.
Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Op zoek naar een leuke cursus of workshop? Bibliotheek Brummen/Voorst biedt toegankelijke en kwalitatief goed verzorgde cursussen aan. Het gaat daarbij om scholing, ontwikkeling en ontmoeting. Cursussen die voor iedereen ongeacht leeftijd en opleiding te volgen zijn.
Online cursussen.
Studeren in de Bieb. Belastingdienst en bibliotheek. Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Per 1 januari 2019 stopt de online Bibliotheek met de cursussen. Dit betekent dat je in 2019 helaas geen nieuwe cursus meer kunt starten. Waarom stoppen de cursussen?
cursussen.
Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu. voorlezen in de bibliotheek. apps van de Bibliotheek. makkelijk lezen plein. collectie op verzoek. nieuwe digitale media. abonnementen en tarieven. voordeel met je biebpas. Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Online cursussen van de Bibliotheek.
Bibliotheek Den Haag Gratis cursussen.
Is dit je eerste cursus? Dan meld je je ook eenmalig aan via het aanmeldformulier. Na het aanmelden kom je in jouw persoonlijke cursusomgeving waar je cursus voor je klaarstaat. Cursussen in de bibliotheek. In de Haagse bibliotheken worden ook diverse cursussen aangeboden.
Cursussen van de Bibliotheek.
De Bibliotheek introduceert Online cursussen van de Bibliotheek. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om wegwijs te worden in een computerprogramma of meer te weten over gezondheid en opvoeding. Als bonus krijgt iedere cursist elke maand een korte cursus cadeau.
Cursussen van de Bibliotheek Koninklijke Bibliotheek.
Werkstuk en spreekbeurt. Kunst van Lezen. Cursussen van de Bibliotheek. Wat zijn de Cursussen van de Bibliotheek? Met de Cursussen van de Bibliotheek krijgen bibliotheekleden gratis toegang tot een pakket met online cursussen, 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Cursussen van de Bibliotheek.
De ondewerpen variƫren sterk, zodat er altijd wel een cursus van de maand voorbijkomt waar je echt iets aan hebt. Naar de gratis online cursussen van de Bibliotheek. Bibliotheek aan Huis. Internet en Wifi. Vriend van de Bibliotheek. Twitter Bibliotheek Gorredijk.
Cursussen Persoonlijke ontwikkeling online Bibliotheek.
David Van Reybrouck. Maarten van Rossem. De geschiedenis van de vooruitgang. Duits verzet tegen Hitler. En de mens schiep God. De waanzinnige veertiende eeuw. Waarom de stoommachine geen Chinese uitvinding is. Maarten van Rossem. De strijd om Spanje. Bekijk meer e-books over de geschiedenis. Duik in de geschiedenis. In Delpher vind je miljoenen Nederlandstalige krantenpaginas, tijdschriften, radiobulletins en boeken uit de 17e tot en met de 20e eeuw. Om woord voor woord te doorzoeken. Waarom zou je volwassen worden? Gereedschapskist voor het denken. Weg van liefde. Alain de Botton. Geert Jan Blanken. Zo sprak Zarathoestra. Maarten van Buuren. Hoe denkers denken. Allard den Dulk, Suzanne Metselaar. Dus ik ben weer. Bekijk meer e-books over filosofie. In de LuisterBieb vind je vele taalcursussen. Van Spaans voor op vakantie tot Engels voor truckers. Bekijk de LuisterBieb. En er valt nog veel meer te leren.: De Bibliotheek heeft uit de collectie van DocsOnline 20 documentaires geselecteerd over actuele onderwerpen.
Cursussen.
Hotjar is een dienst voor het uitvoeren van heatmaps. We testen als Bibliotheek op regelmatige basis onze webpagina's' om deze website te verbeteren. De cookies die Hotjar plaatst, worden gebruikt om te onthouden welke testpagina's' reeds zijn getoond, zodat u niet dubbel wordt geteld in de heatmap.

Contacteer ons