Meer resultaten voor cursus schrijven

 
cursus schrijven
Vergelijk 41 Creatief Schrijven Cursussen op Springest.
Wilt u uw familiegeschiedenis schrijven of wilt u een fantasiewereld scheppen? Wilt u voor kinderen of volwassenen schrijven? Heeft u ambities voor het schrijven van een roman of wilt u leren verhalen schrijven? Als uw hart klopt voor de film of het toneel, zoekt u natuurlijk een cursus scenario schrijven.
teksten schrijven opleiding
Cursus Schrijven van technische handleidingen Mikrocentrum.
Een cursus technisch schrijven stelt u in staat zelf uw handleidingen te schrijven, zowel voor intern gebruik bv voor uw eigen machinepark als voor extern gebruik bv de handleidingen bij uw producten. Vooral de inhoud bepaalt de kwaliteit van de gebruikershandleiding en niet de uiterlijke verschijningsvorm.
presentatie cursus
Schrijven van teksten Cursussen Trainingen ROC.nl.
Volg bijvoorbeeld eens een cursus creatief schrijven of tekstschrijven voor internet. Wil je van nog meer markten thuis zijn, dan kun je een cursus over journalistiek volgen. Maar je vindt hier ook hele specifieke trainingen, zoals een cursus over kinderboeken schrijven.
tankpas
Training Schrijven voor SEO Frankwatching Academy.
We are Watching. Toon total_count resultaten. Dagelijkse nieuwsbrief elke werkdag, headlines. Wekelijkse nieuwsbrief elke maandag, populairste artikelen. Gratis Fw lid volg topics/auteurs, bewaar artikelen. We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden. Frankwatching 2019 Creative Commons licentie van toepassing.
tankpas
Schrijfcursus Amsterdam Cursus creatief schrijven in Amsterdam.
Cursus schrijven in Amsterdam. Als je verhalen droomt, weleens zinnen in je hoofd schrijft en regelmatig de hoofdrol speelt in je eigen verhaal, ontdek dan de kracht van taal en volg een inspirerende schrijfcursus in Amsterdam van gedreven docenten op een bijzondere locatie in het oudste stukje binnenstad van Amsterdam.
kassa systeem
Online cursus: column schrijven Koelman.com.
Want columns schrijven is meer dan alleen gedachten van je af schrijven. De cursus bestaat uit leesmateriaal en schrijfopdrachten, en belicht in beknopte vorm alle aspecten van het schrijven van columns. Het doel is dat je na afloop in staat bent goede en creatieve columns te schrijven.
douchecabines
Schrijven, Info, Cursussen Workshops, CKE.
Je kan je ook aanmelden voor de cursus creatief schrijven die momenteel loopt. Deze is vol, maar bij inschrijving plaatsen we je op de wachtlijst en informeren we je als er een nieuwe cursus van start gaat. Coraline Demos, coördinator schrijven.
massage cursus
Schrijven Nieuwe Veste.
Dat is creatief schrijven. In een gedicht of een verhaal, in een column of een theaterdialoog: op papier ben jij de baas. Nieuwe Veste heeft korte en lange cursussen Schrijven, voor beginnende en voor meer ervaren schrijvers. Meer over cursussen Schrijven bij Nieuwe Veste.
cursus javascript
Creatief schrijven MAX Vandaag.
Intro: Creatief schrijven. Deel 1: Inspiratie. Deel 2: Klein beginnen. Deel 3: Extra inspiratie. Deel 4: De eerste zin. Deel 5: Lief dagboek. Deel 6: Keuzes, keuzes. Deel 7: Dialogen. Deel 8: Dichten. Deel 9: Doe het zelf. Deel 10: Redactie. Deze cursus is geproduceerd door de NTR en wordt u aangeboden door MAX Vandaag.
boertien training

Contacteer ons